Icre de crap sarate – tarama

Printeaza

Icre de crap sarate – tarama din: icre, untdelemn, lamaie, ceapa, masline, paine, lapte.

Ingrediente:Icre de crap sarate - tarama

  • 200 g icre
  • un pahar untdelemn
  • lămâie
  • o ceapă mică
  • măsline
  • o felie pâine înmuiată în lapte

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine icrele cu o felie de pâinie, înmuiată în lapte şi stoarsă, până când totul se face ca o pastă.

Se pune untdelemnul puţin câte puţin şi se bat mereu până devin spumoase. Ceapa se toacă mărunt şi se amestecă bine cu icrele.

Se servesc ornate cu măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.