Hamburgeri de casa cu vita
PrinteazaHamburgeri de casa cu vita din: friptura de vita, unt, chifle, castraveti acri, salata, sos picant, sare, piper.
- 300 g friptură de vită de o zi-două
- 2 linguri unt
- 4 chifle
- 2-3 castraveţi acri
- 2 frunze salată
- sos picant, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Friptura de vită rece se rupe cu dinţii unei furculiţe sau se taie şi apoi se desface fâşii.
Se topeşte untul în tigaie şi se pune carnea. Se amestecă şi se lasă aproximativ 5 minute pe foc.
Se taie chiflele şi se garnisesc pe o parte cu salată, castraveţi şi carne.
Se pune sos, se potriveşte gustul de sare şi piper, se acoperă cu a doua parte a chiflei şi se dau la cuptor pentru 5 minute.
Hamburgeri de casa cu vita
Pofta buna!