Grog cu rom

Printeaza

Grog cu rom din: rom, vin dulce, zahar, lamaie, ceai englezesc.

Ingrediente:Grog cu rom

  • 1 pahar rom (original)
  • 1 pahar vin dulce
  • 1 lingură zahăr
  • câteva felii de lămâie
  • ceai englezesc fierbinte

 

Mod de preparare:

Romul şi vinul se amestecă bine, apoi se adaugă zahărul şi se amestecă în continuare până se dizolvă.

Amestecul se toarnă în pahare (cam 1/4-1/3 din pahar) şi se completează cu ceai fierbinte.

In fiecare pahar se pune câte o felie de lămâie şi se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.