Gogosi delicioase umplute cu branza

Printeaza

Gogosi delicioase umplute cu branza din: oua, ulei, sare, drojdie, zahar, apa calduta, faina, brânză proaspătă de vaci, zahăr vanilat, zahăr tos.

Ingrediente:Gogosi_delicoase_umplute_cu_branza

  • 1 ou
  • 100 ml ulei (1/2 pahar)
  • un praf de sare
  • un cubuleţ de drojdie
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1/2 litru apă călduţă
  • făină cât cuprinde

Pentru umplutură:

  • 1/2 kg brânză proaspătă de vaci
  • 3 ouă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2 linguri zahăr tos

Mod de preparare:

Dizolvi drojdia împreună cu zahărul în 3 linguri cu apă, adaugi o mână de făină şi laşi la crescut. După ce maiaua a crescut, o adaugi în făină, împreună cu oul şi uleiul şi frămânţi împreună cu apa caldă adăugată treptat, până obţii o cocă po­trivită bună de întins.

Acoperi şi laşi la dospit aproximativ 1/2 oră. împărţi coca în mai mulţi bulgăraşi, pe carefi întinzi cu făcăleţul în formă rotundă, îi umpli cu brânză (aprox. 2 linguri), pliezi aluatul umplut şi apeşi, pentru a nu ieşi umplutura.

Coci brânzoaicele în ulei încins, la foc mic. Presari zahăr pudră şi le serveşti atât calde, cât şi reci.

Gogosi delicioase umplute cu branza

Gogosi_delicoase_umplute_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.