Gogoşari la oţet cu miere

Printeaza

Gogoşari la oţet cu miere

Gogoşari la oţet cu miere

Ingrediente:

  • 5kg gogoşari
  • un litru oţet
  • 3 I apă
  • 1/2 kg miere de albine
  • 1/2 linguri de sare
  • 1/2 kg zahăr
  • condimente (boabe de muştar, piper negru, foi de dafin)

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, într-o oală, zahărul, oţetul, sarea, mierea şi condi­mentele până dau în clocot. Se spală gogoşarii, se taie în patru, se curăţă de seminţe şi se aşază în borcan.

Printre gogoşari se pun rondele de hrean. Compoziţia fiartă se toarnă peste gogoşari. Se capsează bor­canele foarte bine.

Gogoşari la oţet cu miere

Gogo?ari la o?et cu miere1.jpg Gogo?ari la o?et cu miere2.jpg Gogo?ari la o?et cu miere.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.