Gem de visine si zmeura

Printeaza

Gem de visine si zmeura din: zmeura, visine, zahar.

Ingrediente:Gem de visine si zmeura

  • 500 g zmeură
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1
  • 500 g vişine

 

 

Mod de preparare:

Vişinele se spală şi se curăţă de codiţe şi de sâmburi. Zmeura se clăteşte sub jet şi se alege. Se amestecă fructele cu zahărul gelifiant şi se pun la fiert într-o cratiţă.

Se lasă să fiarbă 4 minute, se face proba şi se toarnă fierbinte în borcanele pregătite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.