Gem de visine cu amaretto

Printeaza

Gem de visine cu amaretto din: visine, zahar, vanilie, amaretto.

Ingrediente:Gem de visine cu amaretto

  • 1000 g vişine
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1
  • 2 beţişoare de vanilie
  • 4 cl amaretto

 

 

Mod de preparare:

Jumătate din vişinele pregătite se pasează cu mixerul sau cu blenderul de mână.

Se adaugă la restul de vişine împreună cu miezul beţişorului de vanilie şi zahărul gelifiant şi se pun pe foc, unde se amestecă continuu până încep să fiarbă.

Spre sfârşitul timpului de fierbere indicat se adaugă Amaretto. Se face proba şi se toarnă fierbinte în borcane, se pun capacele şi borcanele se întorc cu capul în jos şi se lasă 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.