Fursecuri cu nuca de cocos si martipan

Printeaza

Fursecuri cu nuca de cocos si martipan din: albusuri, fulgi de cocos, martipan, zahar, scortisoara, migdale.

Ingrediente:Fursecuri_cu_nuca_de_cocos_si_martipan

  • 5 albusuri
  • 100 g fulgi de cocos
  • 900 g masa de martipan
  • 100 g zahar
  • scortisoara macinata
  • 2 linguri de migdale decojite si macinate

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 °C. Se bate albusul si se inglobeaza fulgii de cocos. Se bate martipanul cu zahar si 1 praf de scortisoara. Se inglobeaza treptat intreaga compozitie de cocos. Se asaza aluatul intr-un sprit prevazut cu forma mare de stea si se spriteaza rozete cu mot pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se presara migdale si se coc fursecurile 8 minute. Se scot din cuptor si se iau din tava cu tot cu hartia de copt. Se lasa sa se raceasca pe un gratar de prajituri.

Fursecuri cu nuca de cocos si martipan

Fursecuri_cu_nuca_de_cocos_si_martipan

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/fursecuri-cu-nuca-de-cocos-si-martipan html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.