Frappe de ananas cu grepfrut

Printeaza

Frappe de ananas cu grepfrut din: ananas, grepfrut, zahar.

Frappe de ananas cu grepfrut

Ingrediente:

  • 2 ananaşi bine copţi, decojiţi şi tăiaţi în bucăţi mari
  • 3 grepfruturi, tăiate în jumătate şi stoarse de suc
  • zahăr, după gust

 

Mod de preparare:

Procesaţi bucăţile de ananas într-un robot de bucătărie p’ână ce se transformă într-o cremă omogenă, apoi treceţi-o printr-o sită cu ochiuri largi.

Adăugaţi în vas sucul de grepfrut şi, în final, amestecaţi compoziţia cu zahăr, după gust, având în vedere că aceasta va părea mai puţin dulce după congelare, deci e bine să folosiţi mai mult decât vi s-ar părea necesar.

Introduceţi vasul în congelator pentru circa ore, continuând să amestecaţi la fiecare 45 de minute.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.