Frappe

Printeaza

Frappe din: cafea, apa fierbinte, sirop artar, apa rece, frisca, gheata.

Ingrediente:Frappe

  • 2 lingurite de cafea
  • 1 lingurita de apa fierbinte
  • 2 linguri de sirop de artar
  • 3/4 cana cu apa rece
  • 1/4 cana cu frisca
  • gheata pisata

 

Mod de preparare:

Dizolvati cafeaua in apa incalzita la maximum 80°C. Turnati intr-un shaker sau blender impreuna cu restul ingredientelor. Amestecati pana se transforma in spuma. Turnati in pahare, adaugati gheata si ornati cu o felie de capsuna.

Frappe

Frappe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.