Foitaj cu ananas

Printeaza

Foitaj cu ananas din: foitaj, ananas, miere, zahar.

Ingrediente:Foitaj cu ananas

  • un pachet aluat foitaj
  • o conservă mare ananas rondele în sirop
  • 5 linguri miere
  • zahăr pudră, pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-o sită se pune ananasul la scurs.

Aluatul se întinde puţin cu sucitorul, se taie în două şi apoi se taie pătrate în funcţie de cât de mare se doresc a fi bucăţile. Jumătate din cantitatea de pătrate de aluat se unge cu miere. Se aşază jumătate din cantitatea de ananas, mixat să fie ca un piure.

Se acoperă cu pătratele de aluat neunse şi se aşază câte o rondea de ananas unsă cu mierea rămasă. Se coc 20 de minute. Se servesc pudrate cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.