Ficat de miel la gratar

Printeaza

Ficat de miel la gratar 

Ingrediente:Ficat de miel la gratar

  • ficatul de la un miel mare
  • puţin ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tăiem ficatul în felii ca pentru şniţel. Presărăm sare şi piper, stropim cu cateva picături de ulei, punem puţin pătrunjel şi un căţel de usturoi tocat. Tăvălim în pesmet mărunt şi punem feliile pe grătar încins. Lăsăm să se frigă 7-8 minute, întorcand feliile pe amîndouă părţile ca să se rumenească. Servim cu salată de sezon.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de miel la gratar
  • ficat de miel la tigaie

1 comentariu

  1. Sa fac si eu ficat de miel la gratar; n-am mai incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.