Ficat de pasare la gratar

Printeaza

Ficat de pasare la gratar din: ficat de pasare, unt, maghiran, busuioc, oregano si sare.

Ingrediente:Ficat de pasare la gratar

  • 1 kg ficat pasăre
  • 100 g unt
  • maghiran
  • busuioc
  • oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ficatul în felii groase de 1.5 – 2 cm şi îl presăraţi cu condimente după gust. Topiţi untul într-o tigaie, iar când se răceşte, îl folosiţi pentru a unge feliile de ficat.

Puneţi feliile de ficat pe grătarul încins sau în tigaia teflonată, la foc mic. După 7 – 8 minute, întoarceţi ficatul şi îl ungeţi din nou cu unt. Când sunt gata, luaţi feliile de pe grătar, pui deasupra untul rămas şi presăraţi sare după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.