Ficatei la gratar cu legume

Printeaza

Ficatei la gratar cu legume din: ficatei, vanata, dovlecel, rosii, ardei gras, ciuperci, rosii.

Ingrediente:Ficatei la gratar cu legume

  • 500 g ficăţei
  • 1 vânătă
  • 1 dovle­cel
  • 3-4 roşii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe roşii

 

Mod de preparare:

Speli vânătă, roşiile şi dovlecelul, cureţi ardeii graşi, ciupercile şi cepele, apoi tai vânătă şi dovlecelul felii subţiri pe lungime, ardeii bucăţi, cepele rondele şi roşiile jumătăţi.

Le presari cu sare şi le pui pe grătar. Pui şi ficăţeii spălaţi şi nu uiţi să le întorci ca să se frigă uniform. Când sunt gata, înfăşori ficăţeii în felii de vânătă şi dovlecel şi aşezi legume fripte pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.