Fasole cu bacon

Printeaza

Fasole cu bacon din: usturoi, ceapa, ulei de masline, bacon, morcov, ierburi, fasole, pasta de tomate, supa pui.

Ingrediente:Fasole cu bacon

  • 1 căţel de usturoi mare, zdrobit
  • 50 g de ceapă tocată
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 50 g de bacon, tocat cubuleţe
  • 1/2 morcov, feliat subţire sau ras
  • 1/2 linguriţă mix de ierburi aromatice sau puţin cimbru sau rozmarin proaspăt
  • 100 g de fasole boabe, fiartă
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1/2 cub pentru supă de pui

 

Mod de preparare:

Intr-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, amestecă usturoiul şi ceapa cu uleiul şi puţină sare. Adaugă baconul şi dă-l la microunde pe treapta High 30-40 secunde până se înmoaie ceapa şi usturoiul, iar baconul devine uşor crocant.

Adaugă morcovul, ierburile aromatice, fasolea şi pasta de tomate, împreună cu o lingură de apă. Presară cubul pentru supă fărâmiţat şi amestecă bine.

Acoperă cu folie alimentară şi înţeapă centrul. Dă-le din nou la microunde pe treapta High timp de 2 minute pentru a se încălzi bine. Lasă deoparte 1 minut înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.