Creveti in sos de portocale

Printeaza

Creveti in sos de portocale din: creveti, gem de portocale, suc de portocale, otet, sare, piper, boia iute, usturoi, busuioc, portocale si suc de lamaie.

Ingrediente:Retete_1

  • 500 g creveti
  • 50 g gem de portocale
  • 100 ml suc de portocale
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • 2 fire busuioc
  • 2 portocale
  • 1 lingurita suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Speli creveţii, îi scurgi şi îi usuci. încălzeşti gemul, îl pasezi şi-l amesteci cu sucul de portocale şi oţetul. Piperezi amestecul după ce a clocotit. Adaugi boiaua iute şi usturoiul mărunţit. Pui creveţii în sosul fierbinte. Speli busuiocul şi-l toci mărunt. Cojeşti portocalele, feliezi miezul şi le tai în jumătate. Adaugi busuiocul tocat în amestec şi-l dregi cu suc de lămâie. Decorezi totul cu portocale şi firele de busuioc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.