Crema neagra pentru tartine

Printeaza

Crema neagra pentru tartine din: ciocolata, cacao, smantana de igdale, piure de migdale, sirop de artar.

Ingrediente:Crema neagra pentru tartine

  • 80 g ciocolată
  • 70% cacao
  • 50 ml smântână de migdale (lichidă)
  • 1 linguriţă piure de migdale
  • 4 linguri sirop de arţar

 

Mod de preparare:

Rupeţi ciocolata în pătrăţele. Topiţi-o într-o cratiţă, apoi adăugaţi siropul de arţar. Amestecaţi bine.

Luaţi de pe foc şi adăugaţi smântână de migdale. Amestecaţi viguros ca să obţineţi un produs omogen.

Turnaţi într-un borcan si lăsaţi să se răcească.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.