Crema de mere coapte cu piscoturi

Printeaza

Crema de mere coapte cu piscoturi din: mere, zahar, albus, vanilie, nuci, piscoturi.

Ingrediente:Crema de mere coapte cu piscoturi

  • 2 mere
  • 2 linguri zahâr
  • 1 albuş
  • vanilie
  • 1 linguriţa nuci măcinate
  • 2 pişcoturi

 

Mod de preparare:

Se coc merele într-o cratiţâ la cuptor, se scot şi se dau printr-o strecurătoare emailată.

Se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu zahărul, albu­şul şi vanilia, frecand cu o lingură de lemn, pană se obţine o cremă spumoasă.

Se pune în pahare speciale cu picior, se presară nucile măcinate dea­supra şi se serveşte cu pişcoturile rupte în două, înfipte în cremă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.