Crema de capsuni cu frisca 

Printeaza

Crema de capsuni cu frisca din: oua, zahar, lapte, frisca lichida, lichior de fragi, zahar vanilat, capsuni.

Ingrediente:Crema de capsuni cu frisca

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 200 ml lapte dulce
  • 1/2 l frisca lichida
  • 2 linguri lichior de fragi
  • zahar vanilat
  • capsuni

 

 

Mod de preparare:

Freci galbenusurile cu 3 linguri zahar, adaugi 200 ml lapte clocotit si pui amestecul pe foc pana se ingroasa ca o crema, iei apoi vasul de pe foc si lasi compozitia sa se raceasca.

Bati albusurile spuma tare cu 2 linguri zahar si zaharul vanilat si le adaugi peste amestecul cu galbenusuri. Adaugi apoi lichiorul de fragi si frisca batuta.

Asezi intr-o forma udata cu apa rece un rand de crema, un rand de capsuni si repeti pana se umple forma. Dai la rece si dupa 2-3 ore rastorni crema din forme si ornezi cu frisca.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.