Cotlete la tigaie cu garnitură de musaca de vinete cu roşii şi carne de viţel

Printeaza

Cotlete la tigaie cu garnitură de musaca de vinete cu roşii şi carne de viţel

Ingrediente:

  • 1,400 kg cotlet de viţel
  • 2 vinete potrivite
  • 400 g roşii
  • 2 ouă
  • 1 legătură mă­rar
  • 2 linguri sos alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 g mazăre
  • 100 g ulei
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 1/2 vin dulceag

 

 

Mod de preparare:

Se face o musaca de vinete într-o formă de şarlotă cu vinete prăjite, roşii sotate, amestecat cu sos alb, 2 ouă, sare, cimbru şi resturi de la cotlet date prin maşina de tocat şi prăjite cu ceapă tocată.

Cotletele tăiate felii, date prin făină, se frig în tigaie în unt.

Musacaua se răstoarnă pe platou şi cotletele cu mazărea sotată împrejur. Separat la sosieră se serveşte sos spaniol cu puţin vin dulceag.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.