Cotlete de porc cu cartofi copti

Printeaza

Cotlete de porc cu cartofi copti din: cotlete, cimbru, unt, vin, sare, piper, cartofi.

Ingrediente:Cotlete de porc cu cartofi copti

  • 4 cotlete împănate
  • 1-2 linguri cimbru uscat
  • 2 linguri unt
  • 300 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cartofi copţi

 

Mod de preparare:

Se rumenesc cotletele în unt pe toate părţile, începând cu partea cu grăsime. Se presară apoi cimbru, sare şi piper şi se transferă în tava de cuptor.

Se toarnă vinul, se acoperă cu folie şi se lasă 25 de minute aşa, la cuptor. Se scoate folia şi se mai lasă 10 minute să se rumenească.

Se servesc cu garnitură de cartofi copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.