Cotlete de miel in crusta de migdale
PrinteazaCotlete de miel in crusta de migdale din: cotlete de miel, migdale, mazăre, ceapă, ouă, mărar, rozmarin, ulei de măsline, sare, piper negru.
Ingrediente:
- 8 cotlete de miel
- 150 g migdale
- 200 g mazăre
- 1 ceapă
- 2 ouă
- 1 legătură mărar
- 3 fire de rozmarin
- 3 linguri ulei de măsline sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Presari carnea cu sare şi piper şi o laşi să stea 30 de minute în frigider. Mărunţeşti în blender migdalele. Treci cotletele prin ouăle bătute, apoi prin migdale şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. O intrhduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 1 oră.
Intre timp, cureţi ceapa şi o tai mărunt. O căleşti în uleiul rămas, adaugi mazărea, sare şi puţină apă. Laşi să fiarbă până când se înmoaie boabele de mazăre, apoi adaugi mărarul fin tocat.
Serveşti cotletele presărate cu rozmarin tocat, alături de garnitura de mazăre şi, dacă doreşti, cartofi natur, de asemenea presăraţi cu rozmarin.
Cotlete de miel in crusta de migdale
Pofta buna!