Cotlete de miel in crusta de migdale

Printeaza

Cotlete de miel in crusta de migdale din: cotlete de miel, migdale, mazăre, ceapă, ouă, mărar,  rozmarin, ulei de măsline, sare, piper negru.

Cotlete_de_miel_in_crusta_de_migdale

Ingrediente:

  • 8 cotlete de miel
  • 150 g migdale
  • 200 g mazăre
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 3 fire de rozmarin
  • 3 linguri ulei de măsline sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

Presari carnea cu sare şi piper şi o laşi să stea 30 de minute în frigider. Mărunţeşti în blender migdalele. Treci cotletele prin ouăle bătute, apoi prin migdale şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. O intrhduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 1 oră.

Intre timp, cureţi ceapa şi o tai mărunt. O căleşti în ule­iul rămas, adaugi mazărea, sare şi puţină apă. Laşi să fiar­bă până când se înmoaie boabele de mazăre, apoi adaugi mărarul fin tocat.

Serveşti cotletele presărate cu rozmarin tocat, alături de garnitura de mazăre şi, dacă doreşti, cartofi natur, de ase­menea presăraţi cu rozmarin.

Cotlete de miel in crusta de migdale

Cotlete_de_miel_in_crusta_de_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.