Cotlet de porc la cuptor cu sos

Printeaza

Cotlet de porc la cuptor cu sos din: cotlet de porc, kaizer, cartofi, vin, usturoi, pasta de tomate, sare, piper.

Ingrediente:Cotlet_de_porc_la_cuptor_cu_sos

  • 1 kg cotlet de porc, fără os
  • 6 felii kaizer
  • 6 felii cartofi
  • 200 ml vin roşu
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2-3 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai cotletul din loc în loc, fără să desprinzi feliile, le împănezi cu feliile de kaizer, iar deasupra lor pui cartofii şi căţeii de usturoi.

Aşezi cotletul în tavă, condimentat cu sare şi piper după gust, torni vinul amestecat cu pasta de tomate şi acoperi tava cu o folie de aluminiu.

Dai tava la cuptor o oră, îndepărtezi folia şi mai ţii încă o oră, stropind cotletul cu sosul din tavă.

Cotlet de porc la cuptor cu sos

Cotlet_de_porc_la_cuptor_cu_sos

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin din: cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb   Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate din: cotlete de porc, bacon, praf de chili, boia de arde iute, sare, piper negru, chimen, scortisoara, zahar brun, faina, otet de mere si praf de mustar. Ingrediente: 3 cotlete de porc cu os 5-6 bucăţi de bacon 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita boia de ardei iute spaniol 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bun cotletul de porc la cuptor cu sos, simplu si bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.