Cotlet de porc cu telina la cuptor

Printeaza

Cotlet de porc cu telina la cuptor din: cotlet de porc fara os, telina, condimente, mustar, zeama de lamaie, ulei, unt, smantana, usturoi, ceapa, patrunjel, sare, piper.

retete

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet fără os
  • 700 g țelină
  • condimente pentru carnea de porc
  • 3 linguri muștar
  • zeama de la 2 lămâi
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 lingură unt
  • 2-3 linguri smântână
  • 2 legături ceapă
  • 1 legătură usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Condimentezi carnea cu muștar și condimente, o așezi în tavă și o stropești cu zeamă de lămâie, presari puțină sare și o lași 1-2 ore în frigider.

Introduci carnea în cuptor, la foc mediu și o coci până se pătrunde bine, având grijă să o întorci și să o stropești cu sosul din tavă, ca să nu se usuce.

După ce s-a mai răcit, o tai în felii groase de 1 ½ cm.

Cureți și speli țelina, apoi o tai în felii și o stropești cu zeamă de lămâie, ca să nu oxideze.

O înăbuși în unt amestecat cu ulei, timp de 5-10 minute.

După ce s-a înmuiat țelina, adaugi feliile de cotlet, smântâna și verdeața, sare și piper și mai lași câteva minute pe foc.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete de porc cu bere neagra la cuptor

Cotlete de porc cu bere neagra la cuptor din: morcovi, patrunjel, piper negru, enibahar, foi de dafin, cotlete de porc, sare, bere neagra, zahar brun, cidru, chilli, ceapa, piper si verdeata asortata. Ingrediente: 2 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 8 boabe de piper negru 5 boabe de enibahar 2 foi de dafin 3 kg cotlete […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/cotlet-porc-telina-cuptor html
  • telina cu carne la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.