Cotlet de porc rumenit

Printeaza

Cotlet de porc rumenit din: cotlet de porc, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia.

Ingrediente:Cotlet de porc rumenit

  • 6 felii cotlet de porc
  • 50 g unt
  • 100 ml ulei de măsline
  • 100 ml vin
  • 200 ml apă
  • 1 lingură miere
  • sare
  • piper
  • boia
  • foi de dafin
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Amesteci sare, piper, boia, fulgi de chili şi cimbru cu mierea şi uleiul de măsline. Condimentezi cotletele pe ambele părţi şi le ţii la frigider 30 de minute.

Le aşezi într-o tavă, torni vinul şi apa, adaugi foi de dafin şi dai tava la cuptorul încins, la foc mediu, până când se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.