Cotlet de porc cu piersici

Printeaza

Cotlet de porc cu piersici din: cotlet de porc, cimbru, unt, piersici, sare, piper, cumino.

Ingrediente:

  • 1,5 kg cotlet cu os (bucată întreagă)
  • 1 linguriţă cimbru
  • 200 g unt
  • 8 piersici (curăţate de coajă şi de sâmburi)
  • cumino
  • piper
  • sare

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se crestează bucata de cotlet, de-a latul, din 2 în 2 cm, pe toată adâncimea părţii cu grăsime.

Carnea se desfşce de pe qoaste, dar numai pe jumătate din lungimea coastelor.

Se amestecă untul cu sare, piper, cimbru şi 1 praf de cumino şi se îndeasă între carne şi coaste.

In acelaşi spaţiu se îndeasă cât mai multe sferturi de piersici. Se fixează cu aţă sau cu scobitori.

Se pudrează bucata de carne cu sare şi piper. Se pune carnea în tava unsă cu ulei, aşezând în jurul ei restul de piersici şi orice altă legumă bună ca garnitură.

Se introduce în cuptorul încins şi se coace timp de circa 1 oră.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.