Cotlet condimentat de porc la gratar

Printeaza

Cotlet condimentat de porc la gratar din: porc, sare, condimente.

Ingrediente:Cotlet condimentat de porc la gratar

  • 5 cotlete de porc
  • sare
  • condimente, după preferinţa

 

Mod de preparare:

Cotletele se bat de două-trei ori uşor, se sărează, se condimentează şi se pun la fript pe un grătar încins. Se frige carnea pe o parte, până ce capătă dungile rumene de la forma grătarului, apoi se întoarce şi pe parte cealaltă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.