Conopida cu sos tomat

Printeaza

Conopida cu sos tomat din: conopida, ceapa, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Conopida cu sos tomat

  • 1 conopidă
  • 3 cepe
  • 1 cutie roşii
  • 2 ceşti ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa, tăiată solzişori, se căleşte într-o cratiţă cu ulei. Se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubuleţe, se sărează şi se piperează.

Se lasă la fiert, la foc potrivit, un sfert de oră. Se adaugă conopida spălată şi desfăcută în bucheţele şi puţină apă caldă.

Se lasă să fiarbă, amestecând din când în când, până ce sosul a căpătat consistenţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.