Conopidă şi broccoli sub crustă

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de conopida si broccoli sub crusta din: morcovi, broccoli, conopida, sare, piper, oua, smantana, cascaval, usturoi si nucsoara.

Ingrediente:Conopidă şi broccoli sub crustă

  • 2 morcovi
  • 400 g bucheţele de broccoli
  • 400 g bucheţele de conopidă
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • 150 ml smântână
  • 100 g caşcaval
  • 1 căţel de usturoi
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Bucheţelele de bro- coli şi de conopidă, precum şi morcovii tăiaţi cubuleţe se opăresc în apă clocotită cu sare 2-3 min. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.

Se repartizează în 4 forme mici unse sau o formă mare. Se bat ouăle cu smântână şi caşcaval; se adaugă usturoi pisat, sare, piper şi nucşoară; se repartizează peste legume. Sufleul se coace 20 min.

Conopidă şi broccoli sub crustă

Conopidă şi broccoli sub crustă

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.