Conopida in aluat cu usturoi

Printeaza

Conopida in aluat cu usturoi din: conopida, usturoi, faina, sifon, sare, ulei, ketchup.

Ingrediente:Conopida in aluat cu usturoi

  • 1 conopidă
  • 4-6 căţei de usturoi
  • 4 linguri cu făină
  • 1 pahar cu sifon
  • sare
  • 1 cană ulei
  • ketchup

 

Mod de preparare:

Desfaceţi conopida în buchete mari, puneţi-o la fiert în apă care clocoteşte si săraţi. Fierbeţi-o 15 min, scurgeţi-o bine şi treceţi-o prin mujdei de usturoi, apoi prin faină şi prin aluat obţinut din faină şi sifon.

Prăjiţi în ulei fierbinte, scoateţi pe şerveţele de hârtie şi treceţi pe un platou garnisit cu legume de sezon sau cu frunze de salată de toamnă.

Serviţi cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.