Conopida cu branza si carne

Printeaza

Conopida cu branza si carne din: conopida, usturoi, ulei, pulpa de vita, sare, mustar, branza.

Ingrediente:Conopida_cu_branza_si_carne

  • 4 felii de conopidă
  • 3-4 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • ulei de măsline
  • 4 felii de pulpă de vită
  • sare
  • boabe de muştar
  • 4 felii de brânză cu mucegai

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul cu grill.

Pune feliile de conopidă într-un singur strat, într-o tavă. împrăştie usturoiul zdrobit deasupra şi stropeşte cu ulei de măsline. Coace 10 minute, sau până când conopida se rumeneşte.

Pentru friptură, asezonează carnea cu sare şi presară boabele de muştar. Incălzeşte un grătar pe foc, până când începe să scoată fum. Rumeneşte carnea pe ambele părţi.

Pune feliile de carne în tavă alături de conopidă şi deasupra aşază feliile de brânză. Coace timp de 8-10 minute, sau până când brânza se topeşte.

Serveşte carnea acoperită cu brânză, alături de conopidă.

Conopida cu branza si carne

Conopida_cu_branza_si_carne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.