Conopida la cuptor cu branza

Printeaza

Conopida la cuptor cu branza din: conopida, unt, ciuperci, branza, cimbru, sare, lapte.

Ingrediente:Conopida la cuptor cu branza

  • o căpătână mică de conopidă
  • 15 ciuperci albe, proaspete
  • 100 g unt
  • 50 g brânză Gouda
  • un pic de cimbru
  • sare

Pentru sosul alb:

  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • o lingură făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida se rupe bucheţele mici care se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute. Ciupercile curăţate se feliază şi se pun la călit în unt.

Se lasă până ce scad foarte bine.

Se face sosul alb din amestecul ingredientelor într-o tigaie, pe foc, apoi se amestecă cu brânza rasă.

Intr-un vas de cuptor se pun conopida şi ciupercile, se toarnă sosul alb şi se presară cimbru. Se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.