Compot de piersici cu zahar vanilat

Printeaza

Compot de piersici cu zahar vanilat din: piersici, zahar, zahar vanilat.

Ingrediente:Compot_de_piersici_cu_zahar_vanilat

  • 4 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Alegi piersici sanatoase, bine coapte, dar tari, le speli si le lasi la scurs. Desfaci piersicile in doua, le indepartezi samburii, le cureti coaja si le tai felii.

Asezi fructele in borcane, lasand un spadu gol deasupra. Presari peste ele zahar, adaugi zahar vanilat si acoperi cu apa rece.

Inchizi borcanele cu capace care se insurubeaza. Fierbi borcanele intr-un vas mare cu apa, avand grija sa le pui prosoape intre ele, pentru a nu se sparge la fiert.

Le lasi la liert 15 minute, din clipa in care apa din vas incepe sa clocoteasca. Le lasi pana a doua zi sa se raceasca.

Compot de piersici cu zahar vanilat

Compot_de_piersici_cu_zahar_vanilat

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place compotul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.