Reteta compot de piersici

Printeaza

Reteta compot de piersici din: piersici, zahar, vanilie, apa.

Ingrediente:Reteta compot de piersici

  • 150 g piersici (coapte)
  • 1 lingură zahăr
  • vanilie
  • 1 pahar apă

 

 

Mod de preparare:

Se pune apa cu zahărul şi vanilia la fiert şi cînd dă in clocot, se pun piersicile întregi, spălate şi se lasă să fiarbă pană se înmoaie, fără să se sfarame.

Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.