Compot de piersici cu capsuni

Printeaza

Compot de piersici cu capsuni din: piersici, capsuni, zahar.

Ingrediente:Compot_de_piersici_cu_capsuni

  • 2 kg piersici
  • 200 g căpşuni
  • zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Speli piersicile şi le opăreşti până se crapă coaja. Le descojeşti, îndepărtezi sâmburii şi le tai în jumătate.

Pui în fiecare bucată câte o jumătate de căpşună şi aşezi fructele în borcan. Torni apă cât să acoperi fructele şi pui în fiecare borcan zahăr după gust şi o lingură de zahăr vanilat.

Inchizi ermetir tocanele şi le aşezi într-o cratiţă, în care ai pus un prosop. Torni apă cât să le acoperi pe trei sfert fierbi compotul o oră, după ce a început să clocotească apa.

Pui borcanele în cămară, după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.