Cocktail cu coacaze

Printeaza

Cocktail cu coacaze din: rozmarin, lichior, suc de lamaie, nectar de coacaze.

Ingrediente:Cocktail cu coacaze

  • 1 crenguţă de rozmarin proaspăt
  • 20 ml lichior de vişine sau vişinată
  • 20 ml suc proaspăt de lămâie
  • 40 ml suc de zmeură
  • 40 ml nectar de coacăze negre

 

 

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un vas şi încălzeşte toată compoziţia până la 70 de grade. Strecoară în ceaşca de servire, adaugă decorurile şi serveşte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.