Ciupercute umplute cu cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, pesmet, ceapa, ulei si patrunjel.

Ingrediente:Ciupercute umplute cu cascaval

  • 500 g ciuperci
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 150 g cascaval ras
  • 2 linguri pesmet
  • o ceapa potrivita
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercuţele de pieli­ţe, se spală în câteva ape.

Pălă­rioarele se pun să se scurgă de apă, iar codiţele se toacă mărunt împreună cu ceapa şi se pun la călit.

Se călesc ciupercile până lasă toată zeama, se presară sare şi piper, după gust, se amestecă cu verdeaţa, iar la sfârşit se pune pesmetul.

Pălărioarele se aşază în tavă, se  presară sare şi câteva picături de ulei şi se umplu cu compozi­ţia preparată.

Se bagă în cup­torul bine încins şi se lasă 30 de minute.

După ce s-au rumenit, se presară caşcavalul şi se mai lasa cateva minute la cuptor. se servesc calde, ornate cu patrunjel verde si, eventual cascaval ras.

Ciupercute umplute cu cascaval

Ciupercute umplute cu cascaval

 

Poftă bună!

 

2 comentarii

  1. Foarte bune mi-au iesit ciupercutele

  2. Bune rau ciupercutele. Eu am folosit un cascaval mai gras. Foarte bun a iesit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.