Ciupercute champignon umplute

Printeaza

Ciupercute champignon umplute din: ciuperci, ceapa, cascaval, patrunjel, ulei, faina, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Ciupercute champignon umplute

  • 500 g champignon
  • 1 ceapă
  • 50 g caşcaval ras
  • câteva fire de pătrunjel tocat
  •  1 ceaşcă de ulei
  • 1 ou
  • 1 lingură făină
  • sare şi piper
  • 3 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Ciupercuţele se curăţă şi se spală, se toacă mărunt cotoarele şi se călesc într-o lingură de ulei împreună cu ceapa tocată. Când scade zeama, se iau de pe foc, se adaugă sare, piper, pătrunjel tocat şi caşcaval ras.

Fiecare pălărie se umple cu această compoziţie, apoi se prind câte două pălării umplute, faţă în faţă, cu ajutorul unei scobitori.

Se bate oul cu sare şi piper, se adaugă făină.

Fiecare pereche de ciupercuţe se trece prin pesmet, apoi prin ou bătut şi iar prin pesmet. Se prăjesc perechile de ciupercuţe câteva minute în ulei încins şi se scot pe şerveţele absorbante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.