Ciorba de sfecla rosie cu bulion

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie cu bulion din: sfecla, morcovi, cartofi, ceapa, bulion, verdeata.

Ingrediente:Ciorba de sfecla rosie cu bulion

  • 3 sfecle roşii de mărime medie
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 legătură frunze de pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 2 linguri bulion de casă
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Se fierbe sfecla în coajă. Separat, se fierb morcovii, rădăcinile de pătrunjel, cartofii tăiaţi cubuleţe şi ceapa tăiată mărunt. Se curăţă sfecla şi se dă pe răzătoarea mare. Când legumele sunt fierte, se adaugă bulionul, sfecla roşie, zeama de lămâie şi sare.

Se stinge focul şi se presară frunzele tocate. Se acoperă ciorba cu capac, pentru a se pătrunde aromele.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de sfecla rosie cu bulion
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.