Ciorba de pui cu smantana si bors

Printeaza

Ciorba de pui cu smantana si bors din: tacamuri de pui, morcov, ceapa, radacina de pastarnac, ardei gras, borş, oua, smantana, sare, verdeata.

Ingrediente:Ciorba_de_pui_cu_smantana_si_bors

  • tacâmuri de pui
  • un morcov
  • o ceapă
  • o rădăcină păstârnac
  • un ardei gras

Pentru dres:

  • 500 ml borş
  • 2 gălbenuşuri
  • 100 ml smântână
  • sare
  • verdeaţă, după gust

Mod de preparare:

Tacâmurile de pui, bine spăla­te şi curăţate, se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma ori de câte ori apare si, la jumătatea fierberii, se adaugă legumele tăiate mărunt.

Se lasă să fiarbă bine, se dă borşul într-un clocot separat si apoi se acreşte ciorba cu el.

Gălbenuşurile se bat cu smântână, se pune un polonic mic de zeamă din oală, se în­corporează şi se toarnă în oală amestecând. Se trage de pe foc şi se pune verdeaţă după gust.

Ciorba de pui cu smantana si bors

Ciorba_de_pui_cu_smantana_si_bors

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.