Ciorba de crap cu cartofi si ardei iute

Printeaza

Ciorba de crap cu cartofi si ardei iute din: crap, cartofi, rosii, ceapa, morcov, patrunjel, telina, leustean, otet, ardei iute.

Ingrediente:Ciorba de crap cu cartofi si ardei iute

  • 4 capete crap
  • 5 cartofi, cubulete
  • 3 rosii, decojite, cubulete
  • 3 cepe mici, feliate
  • 1 morcov, cubulete
  • cate o legatura de patrunjel, telina si leustean , tocate
  • 2 linguri otet
  • 1 ardei iute
  • bors (optional)

 

Mod de preparare:

Pune la fiert pestele intr-o oala si toarna apa suficient de multa incat sa acopere crapul. Adauga rosiile, ceapa, morcovul si cartofii. Cand acestea s-au fiert bine, adauga borsul daca folosesti. Fierbe ciorba pana cand aceasta da in clocot si se formeaza spuma.

Curata ciorba de spuma de la suprafata, apoi pune capacul si lasa sa fiarba in continuare, la foc mic, 25 de minute. Toarna otetul si condimenteaza cu sare, apoi amesteca. Lasa sa fiarba ciorba inca 4-7 minute si apoi ia oala de pe foc.

Adauga leusteanul, patrunjelul, telina si amesteca. Serveste ciorba calda.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.