Ciolan afumat in aluat cu ustuoi

Printeaza

Ciolan afumat in aluat cu ustuoi din: ciolan ammat fără os, aluat foitaj, usturoi, ulei, rozmain, ou, vin alb.

Ciolan_afumat_in_aluat_cu_ustuoi

Ingrediente:

  • 1 ciolan ammat fără os
  • 1 foaie aluat foitaj
  • 2-3 căţei usturoi, piaţi
  • 2 linguri ulei
  • rozmain
  • 1 ou bătut
  • 1 pahar vin alb
  • ulei pentru uns

Mod de preparare:

Condimentezi ciolanul cu rozmarin şi îl pui într-o tavă în care adaugi uleiul, usturoiul şi paharul cu vin. îl dai 20-30 de minute la cuptor, la foc mediu.

Decongelezi aluatul. întinzi foaia şi o ungi cu ulei. Pui car­nea, o îmbraci în aluat şi întinzi cu pensula-oul bătut. Ungi un vas cu ulei, pui carnea în aluat şi bagi în cuptorul încins până se rumeneşte.

Ciolan afumat in aluat cu ustuoi

Ciolan_afumat_in_aluat_cu_ustuoi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun ciolanul afumat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.