Chiftele condimentate in sos de tomate

Printeaza

Chiftele condimentate in sos de tomate din: carne de vita, ceapa, pesmet, lapte, ou, mustar, frunze de patrunjel, condimente, usturoi, piper, sos de rosii.

Ingrediente:Chiftele condimentate in sos de tomate

  • 450 g de carne slabă de vită, tocată
  • 1 ceapă medie
  • 1/2 cană de pesmet
  • 3 linguri de lapte
  • 1 ou mare
  • 1 lingură de muştar
  • 1 lingură de frunze de pătrunjel mărunţite
  • 1 1/2 linguriţă de mix de condimente uscate
  • 1 linguriţă de usturoi mărunţit şi una de sare
  • 3/4 linguriţă de piper negru proaspăt măcinat
  • 2/3 cană de sos de roşii cu busuioc

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 200°C.

Unge o tavă cu un strat subţire de ulei. Combina într-un bol ingredientele şi 1/2 din sosul pentru paste. Amestecă până se omogenizează.

Imparte mixtura în mai multe bucăţi şi modelează în palmă chiftelele. Apoi turteşte-le puţin si pune peste fiecare sos de roşii. Lasă-le la cuptor, circa 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.