Chec cu cimbru

Printeaza

Chec cu cimbru din: ardei, cartofi, patrunjel, cimbru, faina, oua, praf de copt, lapte, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Chec cu cimbru

  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 2 cartofi fierţi
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • puţin cimbru
  • 200 g făină
  • 4 ouă
  • un plic praf de copt
  • 150 ml lapte
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle bătute cu făina, laptele şi caşcavalul. Se taie cât mai mic cartofii şi ardeii. Se amestecă legumele tăiate cubuleţe cu compoziţia de lapte, se pun verdeaţa, cimbrul, praful de copt, se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se toarnă în tava de chec şi se lasă 35 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • aperitive calde din piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.