Chec cu mazare si feta 

Printeaza

Chec cu mazare si feta din: mazare, faina, oua, lapte, ulei, praf de copt, feta.

Ingrediente:Chec cu mazare si feta

  • 125 g mazăre
  • 150 g făină
  • 2 ouă
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 200 g brânză feta

 

Mod de preparare:

Mazărea se fierbe 10 minute în apă clocotită şi apoi se scurge. Ouăle se bat cu un praf de sare şi apoi se adaugă laptele, uleiul, făina şi praful de copt. Se pun brânza bine fărâmiţată şi apoi mazărea.

Se toarnă amestecul în forma de copt şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.