Chec aperitiv cu branza si carne

Printeaza

Chec aperitiv cu branza si carne din: oua, smantana, faina, unt, carne, cascaval si smantana.

retete

Ingredinte:

  • 6 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri faina
  • 50 gr.unt
  • 250 gr. carne fiarta taiata
  • 250 gr. cascaval
  • condimente

 

Mod de preparare:

Se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat.

In tava tapetata se toarna jumatate din compozitie, se pune un strat de rondele de ou fiert si restul compozitiei.

Se da la copt o jumatate de ora.

Checul se taie felii si se orneaza cu putina verdeata si cu felii de rosii

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.