Cereale crocante cu nuci

Printeaza

Cereale crocante cu nuci din: mirodenii, sare, muguri de pin, crupe de hrisca, seminte de dovleac verde, seminte de floarea-soarelui, sirop de artar, lamaie, lapte de migdale.

Ingrediente:Cereale crocante cu nuci

  • o jumătate de linguriţă de mirodenii pentru plăcinta cu dovleâc
  • un vârf de linguriţă de sare
  • o jumătate de ceaşcă de muguri de pin
  • o ceaşcă de crupe de hrişcă, după ce au fost ţinute la înmuiat sau la încolţit
  • un sfert de ceaşcă de seminţe de dovleac verde
  • o jumătate de ceaşcă de seminţe de floarea-soarelui, înmuiate în apă
  • una sau două linguri de sirop de arţar
  • o lingură de suc de lămâie
  • două ceşti de lapte de migdale

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, amestecaţi mirodeniile cu nucile, seminţele încolţite de hrişcă, seminţele de dovleac, seminţele de floarea-soarelui, siropul de arţar şi sucul de lămâie.

Intindeţi mixtura în tăvile deshidratorului şi deshidrataţi-o la 46 grade C, până devine crocantă.

Serviţi-o în boluri pentru cereale, cu lapte de migdale şi felii de fructe proaspete.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.