Ce Mancam Astazi? 5 Retete Culinare

Printeaza

Ce Mancam Astazi:

Sote_de_conopida_cu_naut_si_rosii_06

Reteta zilei: Sote de conopida cu naut si rosii

Sote de conopida cu naut si rosii din: conopida, naut, praf de curry, usturoi, ceapa, sare, ulei, condimente, piper, garam masala, ardei iute, apa, coriandru, rosie. Ingrediente: 1 conopida 1 cutie naut 1 varf lingurita praf de curry 3 catei de usturoi 1 ceapa mica 1/4 lingurita sare 1 lingura ulei 1/2 lingurita condimente, dupa […]

Miel_picant_la_tigaie_10

Reteta zilei: Miel picant la tigaie

Miel picant la tigaie din: carne de miel, pasta de ghimbir cu usturoi, praf de ardei iute, coriandru, garam masala, piper, fenicul, curcuma, ulei, sare, ceapa, ardei iute, dafin, seminte fenicul, apa. Ingrediente pentru marinada: 450gr carne de miel 1 lingura pasta de ghimbir cu usturoi 1/2 lingurita praf de ardei iute 1 lingurita coriandru […]

Porchetta_cu_cimbru_si_rozmarin_08

Reteta zilei: Porchetta cu cimbru si rozmarin

Porchetta cu cimbru si rozmarin din: pulpa de porc, salvie, cimbru, rozmarin, usturoi, fenicul, sare de mare, piper, ulei de masline, vin. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc 20 de frunze de salvie proaspete 3 frunze crengute de cimbru proaspat, frunze eliminate 3 frunze crengute de rozmarin 2 catei de usturoi, decojit si tocat 2 […]

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_10

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella

Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella din: paste, rosii cherry, ceapa verde, usturoi, busuioc, ulei de masline, mozzarella, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 250gr paste 350gr rosii cherry, taiate in jumatate 4 fire ceapa verde, feliata 3 catei de usturoi, tocat un pumn de frunze proaspete de busuioc 3-5 linguri ulei de masline 120gr […]

Pui_in_crusta_de_mustar_cu_miere_pe_pat_de_salata_12

Reteta zilei: Pui in crusta de mustar cu miere pe pat de salata

Pui in crusta de mustar cu miere pe pat de salata din: piept de pui, maioneza, miere, mustar, praf de usturoi, boia de ardei, sare, piper, pesmet, salata verde. Ingrediente: 2 piepti de pui 1 ceasca maioneza ⅓ ceasca miere ¼ cana mustar ¼ lingurita praf de usturoi ¼ lingurita boia de ardei sare si […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.