Reteta zilei: Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella

Printeaza

Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella din: paste, rosii cherry, ceapa verde, usturoi, busuioc, ulei de masline, mozzarella, parmezan, sare, piper.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_08

Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella

Ingrediente:

  • 250gr paste
  • 350gr rosii cherry, taiate in jumatate
  • 4 fire ceapa verde, feliata
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • un pumn de frunze proaspete de busuioc
  • 3-5 linguri ulei de masline
  • 120gr mozzarella proaspata, bucati
  • ⅓ ceasca parmezan ras
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele in apa clocotita al dente. Intr-un procesor de alimente, procesati impreuna rosii, ceapa verde, frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline pana la omogenizare.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_04

Transferati intr-un bol mare si se adauga parmezan si ulei de masline, sare si piper dupa gust. Amestecati bine. Adaugati mozzarella.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_06

Scurgeti pastele si se amesteca cu sosul. Serviti imediat.

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_09

Paste cu sos de rosii, busuioc si mozzarella

Paste_cu_sos_de_rosii_busuioc_si_mozzarella_10

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Fuaaa, ce bine arata pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.