Caviar cu sofran din: caviar, avocado, limeta, cimbru, fulgi de ovaz, seminte, unt de cocos, sofran. Ingrediente: 2 linguriţe caviar 1 âvocado 1 limetă 2 linguriţe cimbru proaspăt tocat 125 g fulgi de ovăz 4 linguri seminţe de floarea-soarelui 3 linguri seminţe de in 1 lingură unt de cocos sare un praf de şofran […]
Caviar de pastrav
PrinteazaCaviar de pastrav: Din icrele proaspete de păstrăv, fântânei, coregon (atenţie: nu şi de mreană deoarece sunt toxice) se poate obţine foarte uşor caviarul.
Icrele proaspăt scoase după eviscerare se spală foarte bine şi se pun într-un recipient cu apă rece. Apoi se adaugă sare în proporţie de 1:10 şi totul se lasă peste noapte în frigider.
Caviar de pastrav
Savurati!
poate iti place si:
Caviar de dovlecei
Caviar de dovlecei din: dovlecei, usturoi, ulei de masline, chimen, lamaie, ceapa, seminte de dovleac, sare, piper. Ingrediente: 800 g dovlecei 1 căţel de usturoi 8 linguri ulei de măsline 1/2 linguriţă chimen măcinat 1/2 lămâie 1 linguriţă ceapă verde tăiată cu foarfecă 2 linguri seminţe de dovleac sare piper Mod de preparare: Curăţaţi […]
Caviar de broccoli
Caviar de broccoli din: broccoli, usturoi, iaurt, ulei, lamaie, coriandru, sare. Ingrediente: 1 căpăţână de broccoli 1 căţel de usturoi 1 iaurt 0% grăsime 2 linguri ulei de măsline 1/2 lămâie 1 lingură coriandru mărunţit cu foarfecă sare Mod de preparare: Spălaţi broccoli, desprindeţi bucheţelele şi fierbeţi-le 15 minute în apă clocotită sărată. Trebuie să […]
Pofta buna!