Caviar de pastrav

Printeaza

Caviar de pastrav: Din icrele proaspete de păstrăv, fântânei, coregon (atenţie: nu şi de mreană deoarece sunt toxice) se poate obţine foarte uşor caviarul.

Icrele proaspăt scoase după eviscerare se spală foarte bine şi se pun într-un recipient cu apă rece. Apoi se adaugă sare în proporţie de 1:10 şi totul se lasă peste noapte în frigider.

 

Caviar de pastrav

Caviar de pastrav

 

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Clatite cu icre si parmezan

Caviar cu sofran

Caviar cu sofran din: caviar, avocado, limeta, cimbru, fulgi de ovaz, seminte, unt de cocos, sofran. Ingrediente: 2 linguriţe caviar 1 âvocado 1 limetă 2 linguriţe cimbru proaspăt tocat 125 g fulgi de ovăz 4 linguri seminţe de floarea-soarelui 3 linguri seminţe de in 1 lingură unt de cocos sare un praf de şofran   […]

Dovlecei cu paste fainoase si migdale

Caviar de dovlecei

Caviar de dovlecei din: dovlecei, usturoi, ulei de masline, chimen, lamaie, ceapa, seminte de dovleac, sare, piper. Ingrediente: 800 g dovlecei 1 căţel de usturoi 8 linguri ulei de măsline 1/2 linguriţă chimen măcinat 1/2 lămâie 1 linguriţă ceapă verde tăiată cu foarfecă 2 linguri seminţe de dovleac sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi […]

Caviar de broccoli

Caviar de broccoli

Caviar de broccoli din: broccoli, usturoi, iaurt, ulei, lamaie, coriandru, sare. Ingrediente: 1 căpăţână de broccoli 1 căţel de usturoi 1 iaurt 0% grăsime 2 linguri ulei de măsline 1/2 lămâie 1 lingură coriandru mărunţit cu foarfecă sare   Mod de preparare: Spălaţi broccoli, desprindeţi bucheţelele şi fierbeţi-le 15 minute în apă clocotită sărată. Trebuie să […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.